Auto, fiets, gereedschap, alles netjes opgeborgen in de garage

Heeft u ook zo’n hekel aan rondslingerend gereedschap? Mogen uw kinderen de fiets niet zomaar voor het huis laten staan? Een garage biedt de ideale oplossing voor al deze problemen. Deze is namelijk niet alleen geschikt om uw auto in te parkeren, maar ook om verschillende spullen in op te bergen. Zo kunt u hier uw fiets of de fiets van uw kinderen kwijt. U kunt ook tuingereedschap, buitenspeelgoed van de kinderen of andere voorwerpen in de garage bewaren. Dit is de ideale oplossing voor rondslingerende voorwerpen in of rond uw huis.

Zorg voor ruime kasten

Als u veel spullen in uw garage wil bewaren, kan het al erg snel onoverzichtelijk worden. Zo weet u niet meer waar al uw spullen liggen en ziet uw garage er nog niet netjes uit. Het is dan ook van belang om zoveel mogelijk spullen buiten het zicht te bewaren. Hierdoor oogt de garage rustig en ook erg netjes.

De beste manier om zo’n overzicht over uw garage te krijgen, is door ruime kasten te plaatsen. Het is belangrijk dat deze vrij groot zijn. Zo passen namelijk ook uw grotere spullen erin en zijn ze niet alleen geschikt voor het opbergen van schroeven. Dit voorkomt dat de helft van uw spullen naast de kast moet staan terwijl er eigenlijk nog plek in de kast is.

Hang spullen aan de muur

De beschikbare opbergruimte op de grond is niet oneindig. Vooral als u ook een auto in uw garage geparkeerd heeft, kan het zijn dat u de ruimte in uw garage snel gevuld heeft. Het is dan verstandig om aan andere oplossingen te denken, zodat u meer opbergruimte kunt creëren. Hierbij kunt u zo creatief zijn als u maar wil.

Om ruimte te besparen, kunt u bijvoorbeeld veel van uw spullen aan de muur ophangen. Hierbij kunt u denken aan gereedschap, maar ook uw fiets is gemakkelijk aan de muur op te hangen. Zorg er wel voor dat deze standaarden goed aan de muur bevestigd zijn. Zo kunnen uw spullen niet vallen en raakt er niks beschadigd.

Een garage is erg ideaal. U kunt hier uw auto kwijt, maar ook veel van uw andere spullen, zoals fietsen of tuingereedschap. Zo houdt u in uw huis ruimte over voor bijvoorbeeld een hobbyruimte. Zou u ook graag een garage in uw tuin willen maar heeft u deze nog niet kunnen aanschaffen? Bekijk het brede assortiment aan garages op www.lugarde.nl.