Dames winterjassen, het gemak van online kopen

“Natuurlijk ga ik met je mee een nieuwe dames parka jas kopen”, zei de man, nadat zijn vrouw hem zojuist had verteld dat ze echt wel toe was aan een dames winterjas. “Zolang het maar online is, help ik je graag met uitzoeken”, waarna hij koffie pakt en met de laptop op de bank ploft.
“Als jij denkt er zo vanaf te komen, zul je wel met heel sterke argumenten op de proppen moeten komen”, reageert zij ietwat verbolgen, maar ze gaat toch naast hem zitten.

 

Dames Winterjassen

 

Online shoppen voor dames winterjassen

De voordelen
• “Kijk”, zegt hij, ”we hoeven nergens naar toe, geen parkeerproblemen, niet hoeven zoeken naar iemand die je komt helpen en geen wachtrijen voor de paskamer”
• “We kunnen winkelen wanneer we maar willen, want als je naar de stad gaat, ben je echt wel van plan te slagen voor die dames winterjas, die je zo graag wilt hebben”, gaat hij verder, “en als we er nu op de bank niet meteen uitkomen, kunnen we met een klik op de knop elk moment, dat we willen, weer verder”.
• “Betalen is gemakkelijk, het wordt vlotjes bij je thuisgebracht, je hebt garantie en de mogelijkheid tot ruilen, mocht die nieuwe dames parka niet meteen passen of als je ergens anders niet tevreden over bent”, gaat hij gedecideerd verder.
• “Trouwens, online is veel goedkoper, want ze hebben geen extra winkel- en personeelskosten”

 

De nadelen
• “Ja, maar”, antwoordt zij, “ik wil de jas in het echt zien, de kleur, het model. Ik wil de stof kunnen voelen, kijken of het overal past waar het hoort te passen”.
• “En als ik met de ene dames winterjas niet tevreden ben, pak ik meteen een ander. Dat terugsturen is een heel gedoe en kost heel veel tijd”.
• “Oh ja”, zegt zij vinnig,” het is heel handig als je meegaat, maar jouw gevoel voor mode is nou ook weer niet echt up-to-date. Ik heb dan graag wat adviezen van een verkoopster”.
• “De dames parka mag dan wel goedkoper zijn, maar je hebt ook verzendkosten, dus daar gaat je voordeel”.

 

Online winkelen is in, maar zal vaak leiden tot discussies als bovenstaande. Vooral het gemak van het online kopen van bijvoorbeeld een dames winterjas zal de doorslag kunnen geven. Zo hoef je ook niet door de rekken heen te schoffelen, maar krijg je het gehele assortiment netjes op de gewenste volgorde voorgeschoteld. Echt winkelen kan gezellig zijn en vooral handig, als je voor meer dan die dames winterjas voor dames gaat. Voor slechts één artikel is online tegenwoordig de manier tot aanschaf.

Separator image Posted in Kleding.