Feesten op een originele locatie!

Geef je binnenkort een feest en ben je nog opzoek naar een geschikte locatie zodat het feest onvergetelijk wordt? In de Achterhoek bij Boetiek en Hotel BonAparte vind je de perfecte locatie, zowel voor binnen als buiten. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, het is helemaal naar smaak aan te passen. Zowel binnen in het hotel als buiten in de tuin vind je geschikte locaties om een feest te geven. Of het nou gaat om een trouwfeest, verjaardagsfeest of een bruiloft, en met welk budget ook. Dit is de locatie waar je naar opzoek bent. Van een klein besloten feest tot een groot en uitbundig feest met veel vrienden en familie: het is allemaal mogelijk bij Boetiek en Hotel BonAparte.

Richt de locatie in naar eigen smaak

Een feest is het leukst wanneer het persoonlijk is. Vandaar dat het mogelijk is om zowel de binnen als buiten locaties helemaal naar je eigen smaak in te richten. Maak gebruik van slingers, ballonnen, lampionnen, confetti kanonnen en noem het maar op. Vrijwel alles is mogelijk, zolang het feest maar een succes wordt.

Binnen of buiten?

Hotel Bon Aparte heeft meerdere binnen locaties om een feest te geven, en ook in de royale tuin is het mogelijk om een feest te organiseren. Het hotel beschikt over zeven verschillende ruimtes met ieder een eigen karakter. Er zal gegarandeerd een ruimte tussen zitten die aansluit bij jouw smaak. Zeker wanneer je afhankelijk bent van het weer is het verstandig om het feest binnen te geven. Geef je je feest in de zomer? Dan is het natuurlijk wel zo lekker om het feest gewoon buiten te geven. Ook hierbij geldt dat je de locatie helemaal naar eigen smaak kunt inrichten, zodat het het feest van het jaar wordt.