Garage met carport en een tuinhuis. Alle ruimte in en rond uw huis!

Vindt u het ook zo fijn om genoeg ruimte te hebben om uw spullen op te bergen? Misschien heeft u ook wel graag een ruimte waar u kunt ontspannen na een lange dag. In dat geval kunt u een tuinhuis aanschaffen om in te ontspannen en een garage nemen om uw spullen in op te bergen. Waar moet u dan uw auto parkeren? Hiervoor kunt u ook een carport nemen. Met een garage, carport en een tuinhuis heeft u meer dan genoeg ruimte in en rond uw huis.

Tuinhuis voor ontspanning

Stel dat u een hobby heeft, maar daar geen ruimte voor heeft in uw huis. Is het misschien een goed idee om de beschikbare ruimte uit te breiden met een tuinhuis? U kunt hier verschillende hobby’s uitvoeren, zoals bloemschikken, schilderen of houtbewerken. Hier kunt u de benodigdheden kwijt en heeft u de rust om uw hobby uit te voeren terwijl er drukte in het huis heerst.

Heeft u geen specifieke hobby die een aparte ruimte vereist? Wees gerust, ook dan kunt u gebruik maken van het tuinhuis. U kunt hier namelijk ook gewoon een boek lezen of een drankje drinken. U kunt het tuinhuis gebruiken voor elke manier van ontspanning. Het belangrijkste is dat het bij u past en dat u volledig tot rust komt. Dat heeft u wel verdiend na die lange dag!

Garage voor opbergruimte

Heeft u een garage beschikbaar bij uw woning? Dan kunt u deze goed gebruiken als opslagruimte voor uw spullen. Heeft u een fiets die u ergens kwijt moet? Deze past perfect in een garage. Is uw voorraadkast niet groot genoeg voor uw zakken hondenvoer? Deze kunt u dan opbergen in uw garage. Hoe groter uw garage, des te meer spullen u er kunt opbergen.

Heeft u niet zoveel spullen die nog ergens opgeborgen moeten worden? Dan is dit de perfecte kans om die leuke scooter aan te schaffen. Of misschien heeft u wel een opblaasbaar zwembad op het oog. De kinderen zouden het geweldig vinden om in de zomer te kunnen zwemmen. Nu heeft u een plek waar u deze in de winter kunt opbergen.

Carport voor uw auto

Als u door de opslag geen ruimte meer heeft in de garage om uw auto te parkeren, kunt u hiervoor een carport nemen. Deze heeft verschillende voordelen ten opzichte van het parkeren van uw auto voor de deur.

Ten eerste is uw auto beschermd tegen de negatieve weersinvloeden. Uw auto staat overdekt, dus het wordt er niet te warm in de zomer. Verder hoeft u niet te krabben als het weer eens sterk gevroren heeft. Zo kunt u in de winter langer in uw warme bed blijven liggen.

U bent zelf ook beschermd tegen de negatieve weersinvloeden. Stel dat het hard regent en u rent met uw paraplu van de auto naar uw huis, maar u komt alsnog doorweekt binnen. Dit wilt u toch niet? Een carport kan dit probleem voor u oplossen.

Verder voegt een carport waarde toe aan uw huis. Als u ooit besluit dat uw huis u alsnog niet genoeg ruimte biedt, kunt u het met een waardestijging verkopen. Op die manier creëert u nog meer ruimte binnen uw huis. U kunt dan namelijk weer een groter huis kopen.

Heeft u besloten dat u deze extra ruimte wel ziet zitten? Lugarde heeft een breed assortiment beschikbaar. U kunt hier bijvoorbeeld tuinhuizen kopen, maar ook garages en carports. Zo creëert u veel ruimte in en rond uw huis. Bekijk het assortiment op www.lugarde.nl.

Separator image Posted in Tuin.