Een grote blokhut met meerdere kamers, wat is er mogelijk?

Blokhutten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt een knusse kleine blokhut aanschaffen als opslagruimte, maar u kunt ook kiezen voor een grote blokhut met meerdere kamers. Deze kamers kunt u vervolgens inrichten zoals u zelf wilt. Wilt u graag een grote ruimte om in te ontspannen met een drankje? Misschien wilt u wel een extra slaapkamer in uw tuin, zodat u dicht bij de natuur kunt slapen. Alles is mogelijk met een grote blokhut.

Geschikt voor hobby’s

Een blokhut is erg geschikt als hobbyruimte. Het kan zijn dat u en uw partner verschillende hobby’s hebben, of misschien heeft u zelf wel meerdere hobby’s. Wie krijgt de hobbyruimte in de blokhut als iedereen in uw familie deze graag wil hebben?

De oplossing voor dit probleem is simpel: een grote blokhut met meerdere kamers. Zo kunnen verschillende hobby’s in de blokhut beoefend worden zonder dat hier ruzies over ontstaan. Een blokhut is bedoeld ter ontspanning. Zorg er daarom voor dat iedereen kan genieten van uw prachtige blokhut door meerdere kamers te nemen.

Een tweede huis

Zou u soms graag de nacht buitenshuis doorbrengen, maar heeft u geen tijd om op vakantie te gaan? Een blokhut biedt hiervoor de oplossing. Door meerdere kamers te nemen in uw blokhut, kunt u deze als een tweede huis inrichten. Met een woonkamer en een aparte slaapkamer voelt u zich al gauw alsof u op vakantie bent. Zo kunt u dit gevoel ervaren terwijl u in uw eigen tuin bent. Combineer dit met een hobbyruimte en u hoeft u niet te vervelen tijdens deze mini-vakantie.

Ruim gastenverblijf

Misschien krijgt u wel vaak gasten over de vloer. Het is dan erg gezellig als ze kunnen blijven slapen, zodat u de volgende dag weer gezelschap hebt. Waar kunnen uw gasten eventueel slapen?

Als u zelf geen behoefte heeft aan een extra slaapkamer in uw tuin, kunt u deze ook inrichten als gastenkamer. U kunt zelfs de gehele blokhut inrichten als gastenverblijf. Uw gasten hebben het zo erg comfortabel en zullen ze u waarschijnlijk nog veel vaker gezelschap houden. Een prettig gastenverblijf belooft veel gezellige avonden.

U kunt uw blokhut zo groot maken als u zelf wilt. Hoe groter de blokhut, des te meer mogelijkheden u heeft. Zo creëert u uw droom blokhut door meerdere kamers toe te voegen. U kunt hier zelf van genieten, maar ook met familie en vrienden. Lijkt u dit wel wat? Bekijk het brede assortiment aan blokhutten van Lugarde op www.lugarde.nl.

Separator image Posted in Tuin.