Hoe kan ik contact opnemen met KPN?

Heb je een vraag of opmerking met betrekking tot KPN en wil je graag met hen in contact komen? Dan het lastig zijn om de eerste stap te zetten. Want: wie schakel je hiervoor precies in en hoe kom je aan de gegevens van KPN contact klantenservice? Heel eenvoudig: start je zoektocht met de klantenservice gids. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om verder te komen. In het geval van KPN vind je bijvoorbeeld informatie over actuele storingen, reviews van klanten, de openingstijden, contactgegevens en meer!

Neem contact op via KPN webcare

Geen zin om minutenlang aan de telefoon te hangen tot er eindelijk een keer wordt opgenomen? Stel je vraag dan via Social Media. De webcare afdeling van KPN zit voor je klaar achter hun computerschermen. In de gids van klantenservice kun je zien via welke kanalen KPN allemaal actief is. Hieruit blijkt dat je via hun website, Facebook, Twitter en YouTube contact kunt opnemen met de klantenservice medewerkers van KPN Nederland. Klik door op de link van het kanaal dat jou het meest aanspreek en je komt direct op de juiste pagina terecht.

Geldt dit ook voor andere organisaties?

Ben je op zoek naar meer informatie over een andere organisatie dan KPN? Ook dan kun je terecht bij de klantenservice gids. Het platform biedt namelijk informatie over de klantenservices van een groot aantal organisaties en bedrijven in Nederland, zowel groot als klein. Grote kans dat het bedrijf waar jij meer over wilt weten ook wordt genoemd tot de gids. Probeer het zeker eens uit en ontdek zelf waarom zo veel mensen enthousiast zijn over dé online klantenservice gids van Nederland. Alle juiste gegevens zijn verzameld op één locatie en dat bespaard je aanzienlijk veel tijd.

Afbeeldingsresultaat voor KPN logo