Roll up banner inzetten als marketinginstrument

Je kunt op veel verschillende manieren de perfecte rollup banner van drukbedrijf samenstellen. Je kunt kiezen uit zeven verschillende maten, uiteenlopend van een tafelmodel (A4) tot een XXL formaat voor op de stoep bij je winkel. Zo kun je, afhankelijk van de gelegenheid, het perfecte formaat kiezen. Het tafelmodel formaat kun je bijvoorbeeld op je beursstand zetten. Zet hier informatieve tekst op voor de geïnteresseerde mensen, zodat ze zich kunnen inlezen voor ze je iets vragen.
Daarnaast heb je een systeem nodig om je rollup banner in te doen. Het zit in de cassette op rol gespannen met een veer. Je kunt kiezen uit verschillende cassette systemen. Je hebt een standaard, premium en een luxe variant. De standaard variant is de goedkoopste van de drie. Prima als je maar één keer een rollup banner hoeft te gebruiken. Dit scheelt namelijk aanzienlijk in de prijs. De premium en luxe variant hebben een betere veer en een strakker design.
Je moet ook een bedrukking ‘kiezen’. Er is slechts één keuze en dat is enkelzijdige full color. Het logo of ontwerp wat je er op wil hebben moet je vervolgens zelf aanleveren. Op deze manier wordt het toch je eigenlijk persoonlijke rollup banner.

Bisonyl

Bisonyl is een prima materiaal voor reclameboodschappen. Het wordt enkelzijdig in full color bedrukt en je kunt hier dus elk logo op laten drukken die je zelf wil. Het weegt rond de 510 gram en het doek is niet brandbaar (B1: brandwereld gecertificeerd). Misschien wel het handigste aan dit materiaal is dat je het zowel binnen als buiten kan gebruiken.

Decolit

Dit materiaal heeft een donkere achterkant. Dit voorkomt dat er licht vanuit de achterkant doorheen kan schijnen. Op deze manier blijft de bedrukking altijd goed zichtbaar. Als je een rollup banner vaker wil gebruiken, dan is het handig om het op dit materiaal te laten drukken. Het is speciaal geweven waardoor het doek niet zal kromtrekken.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.