Met spoed drukwerk bestellen

Niet veel mensen kennen de optie om met spoed drukwerk te bestellen, maar deze optie bestaat wel. Als je iets zo snel mogelijk nodig hebt, dan is deze optie de perfecte uitkomst. Je hebt de producten de volgende dag al in huis!

Reclamecampagne drukwerk

Heb je net je eigen bedrijf geopend en wil je zo snel mogelijk een reclamecampagne houden? Dan kun je nu met spoed drukwerk bestellen. Enkele handige promotie-instrumenten die je kan inzetten op kort termijn zijn: flyers, folders en spandoeken. Je levert zelf je bedrijfslogo en tekst aan. Je kunt dus zelf kiezen met wat voor een tekst je je doelgroep wil informeren.

Drukwerk voor de horeca

Of misschien ben je wel een restaurant of snackbar en heb je snel bedrukte servetten, servetten of flessenhangers nodig. Dit zijn producten die je dagelijks in grote hoeveelheden nodig hebt. Zonder deze producten kun je als horecagelegenheid namelijk niet functioneren. Bestel met spoed drukwerk en ontvang de producten de volgende dag.

Op tijd drukwerk bestellen

Als je met spoed drukwerk nodig hebt moet je het voor 10:00 ’s ochtend bestellen. Dan krijg je je bestelde producten nog de volgende dag thuis geleverd. Wanneer je de bestelling later dan 10:00 plaatst wordt het in de meeste gevallen nog een dag later geleverd. Je kunt natuurlijk altijd bellen om te kijken of er iets te regelen valt. Misschien dat de drukkerij toch in staat is om het alsnog dezelfde dag te laten drukken. Dan zou het misschien nog wel de volgende dag geleverd kunnen worden.

drukwerk-met-spoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.