Waar kan ik mijn zwembadpomp plaatsen? Zet het in een tuinhuis!

Een zwembadfiltersysteem plaatsen is niet gemakkelijk, vooral als u het op de juiste plek wilt in uw tuin. Om een filtersysteem goed te plaatsen (afhankelijk van het type zwembadfilter natuurlijk), moet u een plek vinden die zo dicht mogelijk bij de elektriciteit zit. Hoe kunt u de zwembadpomp plaatsen zodat de uitstraling van uw tuin niet verpest wordt? Plaats het zwembadfiltersysteem in een tuinhuis! Wilt u meer te weten komen over het opbergen van uw waterpomp? En bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder.

Een opbergschuur voor uw zwembadpomp

Om een zwembadpomp en een generator op een eenvoudige en veilige manier op te bergen, kunt u kiezen voor een kleine opbergschuur. U hoeft niet te kiezen voor een metalen opbergschuur die niet past bij uw tuin. Er zijn verschillende soorten opbergschuren. In plaats van een metalen opbergschuur kunt u kiezen voor een compact houten opbergschuur. Het biedt extra opslagruimte voor uw zwembad- en tuinuitrusting. In een houten opbergschuur kunt u alles kwijt wat u nodig heeft voor een zwembadpomp en meer. U heeft alles onder één dak en het is een mooie aanvulling op uw tuin.

Een poolhouse

Bent u op zoek naar een veilige plek voor de zwembadpomp, een kleedkamer en een plek om te ontspannen met uw familie en vrienden? Dan kunt u het beste kiezen voor een tuinhuis met meerdere kamers. Gebruik de kleinste kamer voor het plaatsen van de pomp, generator en apparatuur. Tover de overige kamers om tot een kleedkamer en een gezellige loungeruimte. Verras uw familie en vrienden door een bar te maken en geniet samen van de drankjes in uw poolhouse!

Een op maat gemaakte tuinhuis

Weet u wat voor een opbergschuur of een poolhouse u wilt, zowel qua ontwerp als qua afmetingen? Dan kunt u eenvoudig een op maat gemaakte tuinhuis ontwerpen. Misschien wilt u een poolhouse en een fitnessruimte combineren? Of heeft u altijd al een tuinhuis met een terras willen hebben? Bij Lugarde is het allemaal mogelijk!

Bent u op zoek naar een tuinhuis dat gebruikt kan worden als een opbergschuur voor uw waterpomp of een poolhouse? Ontdek luxe zomerhuizen op www.lugarde.com/nl/

Separator image Posted in Tuin.