Wat zijn Bouwborden?

Het zijn reclameborden die op een plaats neergezet worden waar gebouwd gaat worden, dit kan van alles zijn natuurlijk. Maar mensen willen natuurlijk wel weten wat er gebouwd gaat worden. Dit wordt er op vermeld. Maar deze borden zijn niet alleen voor plaatsen waar nog gebouwd moet worden, maar ook voor op panden die verhuurd moeten worden of worden verkocht. Het moet duidelijk zijn wat er gaat gebeuren dus moet je laten zien of het gebouw te huur op te koop is. Zo’n bord moet opvallen en je kunt deze opmaken met verschillende kleuren en is te bouwen met verschillende materialen.

bouwbord

Stevigheid

Bouwborden moeten van hoge kwaliteit zijn.
Ze moeten immers tegen de hardste winden en regens kunnen. Want als een bord al bij een klein windje om waait heb je er niet zo veel aan.  Zo zijn er verschillende manieren om ze te verankeren.
Dit kan door middel van betonnen platen of het wordt diep in de grond verankerd met metalen pijpen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van containers die de hele constructie vast

Materiaal

De reclame borden voor de bouw kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Een dicht zeil bijvoorbeeld zorgt er voor dat deze veel wind vangt. Daarom wordt hier niet vaak gebruik van gemaakt. Er bestaat tegenwoordig een zeil dat wind door laat en dus niet snel omwaait. Als je voor wat steviger materiaal gaat dan is het beter om houten borden te gebruiken. Deze zijn minder flexibel maar wel sterk en degelijk. Ga na wat het beste bij u past en wat bij het project thuishoort.
Bouwborden moeten tegen een stootje kunnen, opvallen zodat iedereen het kan zien en passen bij het project of de verkoop van een pand. Denk in ieder geval na over wat het bord over moet brengen.
Heb je een bouwbord nodig? Neem dan even een kijkje op: http://www.bergslot.com/informatie/bouwborden