Roll up banner is handig voor op de beurs

Een roll up banner is ideaal voor meerdere gelegenheden. Het staat bijvoorbeeld goed voor je kraampje bij een beurs. Het trekt namelijk meteen de aandacht van veel mensen door de grootte. Mensen kunnen het goed zien van afstand en zo weten ze wat ze bij je kraampje kunnen verwachten. Zo komen alleen geïnteresseerde mensen naar je kraampje en gaan de minder geïnteresseerde mensen op zoek naar een kraampje waar hun interessegebied ligt.

Handig voor in de winkel

Daarnaast is een roll up banner handig voor bij de ingang van je winkel. Hier kun je eventuele acties en kortingen zien die de winkel op dat moment hanteert. Mensen zien op deze manier van buitenaf of er iets interessants is in je winkel. Misschien zien ze een product op de banner staan dat ze nog nooit gebruikt hebben, maar wel willen proberen. De kans is dan groter dat ze naar binnen lopen.

rollup-bannerHandig voor in een bedrijf

Ook is het handig voor bedrijven. Als bedrijf kun je namelijk naast aanbiedingen ook informatie verschaffen aan mensen. Als je bijvoorbeeld bij de tandarts zit, dan is de kans groot dat je even moet wachten in de wachtkamer. Deze mensen vinden het misschien wel interessant om iets te lezen over de behandeling of over hoe ze de behandeling kunnen voorkomen. Een roll up banner is natuurlijk groot dus je kunt er veel informatie op kwijt. Het is dan wel handig dat je deze banner in de wachtruimte plaatst en niet zoals bij een winkel bij de ingang. Hier zouden mensen snel langs kunnen lopen en dan letten ze helemaal niet op de tekst die op de roll up banner staat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.