Waarom kiezen voor een rittenregistratiesysteem?

Het zakelijk rijden klinkt altijd erg verleidelijk, maar het is soms ingewikkelder dan je denkt. Je mag volgens de Belastingdienst namelijk maar een beperkt aantal privékilometers maken in een auto die op naam van de zaak staat. Dit betekent dat je precies moet bijhouden hoeveel kilometers je aflegt.  Dit kan je uiteraard schriftelijk doen, gewoon door alles in een boekje op te schrijven. Maar tegenwoordig kan dit natuurlijk veel makkelijker, met een rittenregistratiesysteem van Accredis bijvoorbeeld.

Het ritten registratiesysteem van Accredis

 

Het belangrijkste van een rittenregistratie is dat deze sluitend is. Het Accredis NeXt systeem is een sluitend systeem, wat innovatief en geautomatiseerd is. Het systeem biedt op afstand inzicht in de huidige locatie van het voertuig. Het maakt niet uit of je een ZZP’er bent of de beheerder van een wagenpark. Iedereen kan gebruik maken van dit systeem en het biedt vele voordelen.

Volledig fiscusproof

Accredis maakt gebruik van twee verschillende soorten rit registratiesystemen. Het gaat hier om de Accredis AC10, een systeem dat wordt aangesloten op de OBD Stekker of de Accredis AC40, een vast ingebouwd systeem. Beide systemen lezen automatisch al uw ritten of de ritten van uw werknemers uit. Dit bespaart erg veel tijd met het invullen van het papierwerk en je loopt geen risico op menselijke fouten bij het invullen van de gegevens. Het bespaart dus tijd en het risico op een hoge boete.

Keurmerk rittenregistratie

Om aan te tonen dat Accredis hoge eisen stelt aan het registratiesysteem beschikken zij over het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dit betekent dat de fiscus uw registratie als sluitend ziet. Het Accredis AC10 systeem beschikt niet over het keurmerk, maar het Accredis AC40 systeem daarentegen wel. Als het keurmerk dus belangrijk is voor jou, overweeg dan het Accredis AC40 systeem. Als dit van weinig toegevoegde waarde is voor, dan kan je natuurlijk kiezen voor het Accredis AC10 systeem. Als je meer wil weten over de ritregistratiesystemen van Accredis, dan kan je voor meer informatie kijken op www.accredis.nl. Daarnaast heeft Accredis ook een kilometerregistratie systeem ontwikkeld. Mocht een van deze systemen je interesse hebben gewekt, kan je ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.