Waarom een iPhone 11 los toestel kopen?

Sta jij op het punt om een nieuwe iPhone te kopen, maar vraag jij jezelf af of het beter is om een iPhone 11 los toestel aan te schaffen of een abonnement te nemen? In sommige gevallen kan het aanschaffen van een los toestel voordeliger zijn. Heb je bijvoorbeeld een Sim only abonnement, dan is het kopen van een los toestel de ideale oplossing.

 

Als je daarnaast naar de lange termijn kijkt, is de combinatie van een losse iPhone in combinatie met een sim only abonnement goedkoper dan het afsluiten van een abonnement inclusief toestel. Let op, het is wel goed om te vermelden dat het aanschaffen van een los toestel zonder abonnement lastiger te verzekeren is.

 

Tot slot heeft het nemen van een los toestel nog een groot voordeel. Je bent namelijk niet meer gebonden aan looptijden van een of twee jaar waardoor jij continu het nieuwste toestel kunt kopen zonder vast te zitten aan een langdurig abonnement

Nieuw of een refurbished iPhone kopen?

Het kopen van een nieuw toestel is natuurlijk een aanrader omdat je een heel nieuw toestel krijgt. Natuurlijk gaan hier meer kosten mee gepaard waardoor het voor sommige toch een beter idee is om een refurbished iPhone zonder abonnement aan te schaffen. Bij een refurbished telefoon krijg je een tweedehands telefoon die volledig is nagelopen en zo goed als nieuw eruit ziet. Dit is natuurlijk een prima optie als je niet de hoofdprijs voor een telefoon wilt betalen. Let op, alles aan de buitenkant wordt vervangen, maar vaak zal de processor en andere interne hardware niet vervangen zijn. Het kan dus zijn dat je een slechte batterij of een slimme iPhone processor krijgt. Probeer dit daarom altijd te checken.

Waar kun je het toestel open?

Sta jij op het punt om een iPhone los te kopen? Dan is het goed dat je dit product koopt bij een betrouwbare leverancier. Natuurlijk wil je zo min mogelijk betalen, maar het leveren een goede iPhone in combinatie met goede service is van groot belang. Ons advies hierbij is de website iPhonez.nl. iPhonez.nl is namelijk een online webshop waarbij de iPhone centraal staat. Door jarenlange ervaring in de branche weet je zeker dat de producten op professionele manier worden geleverd. Dat is natuurlijk erg fijn, want het kopen van een iPhone is een dure kostenpost.

 

Wil je toch liever een abonnement waar een iPhone is inbegrepen? Dan is het aan te raden om het internet te raadplegen en diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Hierdoor weet je zeker dat je in maandelijkse lasten niet teveel zal betalen. Mocht je advies willen, dan kun je altijd de mannen van iPhonez.nl vrijblijvend advies vragen.