Een nieuwe menu kaart laten maken

De menu kaart is een visitekaartje voor je restaurant of bar. Het is dus belangrijk dat deze dus wel een beetje bij de huidige huisstijl van je bedrijf past. Het is niet zo dat je als eigenaar van een restaurant of bar elk jaar een nieuwe menu kaart moet laten ontwerpen. Maar zorg er wel voor als je een menu kaart laat ontwerpen dat je onthoud dat deze een paar jaar mee moet, en dat je ze dus een beetje modern laat ontwerpen. En zorg ook dat je niet te vaak je huisstijl veranderd zodat klanten wel weten wat het logo van je bedrijf is en welke kleuren je gebruikt.

Passend bij je huidige huisstijl

Het belangrijkste van een menu kaart is natuurlijk dat mensen snel en eenvoudig kunnen zien wat je verkoopt en hoeveel dit dan natuurlijk kost. Als je een overzichtelijke menu kaart hebt laten maken is de kans klein dat je nog veel vragen krijgt over wat je verkoopt en hoe duur dit is. Het belangrijkste na het laten maken van een nieuwe menu kaart is dat het past bij je huidige huisstijl zorg dus dat de kleuren die je gebruik overeenkomen, en natuurlijk moet je het logo af en toe terug laten komen op de menu kaart.

Verander niet te vaak van huisstijl

Als je te vaak de huisstijl van je restaurant of bar veranderd past je menu kaart natuurlijk niet meer bij de huisstijl. Verander daarom de huisstijl altijd samen met je menu kaart, zo past het altijd bij elkaar en gebruik je dus geen verschillende stijlen door elkaar heen, en krijg je dus een geheel binnen je bedrijf.