Prachtige, originele geboortekaartjes voor jongens

Het krijgen van een zoontje is waarschijnlijk dé meest perfecte dag van jouw leven. Wanneer je op deze prachtige blauwe wolk zweeft kan jouw dag niet meer stuk. Jij bent zo blij dat je niet kan wachten om dit goede nieuws met de rest van de wereld te delen. Wanneer je dit goede nieuws zo snel mogelijk met al jouw vrienden, familie en kennissen wilt delen is een geboortekaartje super handig!

ontwerpen

Tegenwoordig kun je alle kanten op met een geboortekaartje. Tuurlijk kun jij kiezen voor een standaard ontwerp, maar bij de meeste winkels kun je zelfs kiezen voor originele en unieke ontwerpen. Sommige winkels en bedrijven gaan zelfs zo ver dat je zelfs foto’s kunt insturen of jouw eigen geboortekaartje kunt ontwerpen. Dit soort winkels zijn perfect voor de creatieveling onder ons. Geef maar toe, jouw handen beginnen al te jeuken bij het idee dat jij een eigen geboortekaartje mag ontwerpen voor jouw kersverse zoon!

Ook als je niet super creatief bent kun je alsnog bij veel winkels uit veel verschillende ontwerpopties kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld vaak voor het thema, seizoen, kleur en formaat kiezen. Ditzelfde geldt trouwens ook voor de envelop waarin het geboortekaartje verstuurd wordt. Op deze manier wordt het delen van jouw geweldig babynieuws nóg specialer.

Zelfs nog vóór dat de baby geboren is kun je al beginnen met het versturen van kaartjes. Iedere moeder verdient het namelijk om in het zonnetje gezet te worden met een geweldige babyshower. Ook bij een babyshower kun je al jouw vrienden, familie en kennissen uitnodigen. Deze uitnodiging kan ook gepersonaliseerd worden met een origineel kraamkaartje. Kies zelf de stijl van het kraamkaartje (hip, stoer, trendy, vintage of lief) en maak er een mooi feest van!

Ben jij geïnteresseerd geworden in unieke en hippe geboortekaartjes voor jongens? Of ben je geïnteresseerd geraakt in een prachtig kraamkaartje voor een babyborrel? Bekijk de website van Tsjip Geboortekaartjes voor meer informatie. Tsjip is al ruim 9 jaar een begrip op het gebied van originele geboortekaartjes.