Roll up banners gebruik je als marketing communicatiemiddel

Wanneer je snel en makkelijk een groot formaat reclamemiddel wilt hebben, kun je het beste een roll up banner bestellen. Door het handige systeem kun je ze overal mee naar toe nemen. Ga je bijvoorbeeld veel beurzen af, sta je vaak op locatie met een sales activatie, of wil je snel en overzichtelijk informatie verschaffen op een evenement? Dan is de rollup banner echt iets voor jou. De banner zit gerold in een aluminium cassette. Hier rol je de banner super snel uit. Zo heb je in een mum van tijd een prachtig POS systeem.

Kleed je winkel of bedrijf aan met een roll up banner

Voor je winkel of bedrijf kun je ook makkelijk roll up banners bestellen. Je kunt er van alles op zetten zoals aanbiedingen in je winkel of bijvoorbeeld informatie wanneer je het systeem in de lobby van je kantoor hebt staan. Zo laat je bezoekers snel zien waar ze zicht moeten melden of op welke verdieping ze moeten zijn. Bij een winkel plaats je de wekelijks of maandelijkse sale danwel aanbiedingen groot op de banner. Een prachtige eyecather.

Roll up banner bestellen voor in je praktijk.

Het product is ook ideaal voor in je praktijk. Heb je bijvoorbeeld een wachtruimte voor je patiënten dan kun je in deze ruimte meerdere roll up banners plaatsen waarbij je de wachtende patiënten al vast wat extra informatie geeft. Bijvoorbeeld over bepaalde nazorg of juist preventie. Bovendien zal men deze extra aandacht waarderen en dat geeft ze weer een goed gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.