Telefoon verzekering tegen schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook als het aankomt op schade van je mobiele telefoon. Een barst in het scherm, een defecte home button of een batterij die niet meer tot 100% wil opladen; het kan iedereen overkomen met zijn/haar mobieltje. Naast diefstal is schade aan je telefoon een van de meest gevreesde dingen. Zeker omdat mobiele telefoontjes niet erg goedkoop zijn. Daarnaast hebben de meeste mensen al hun belangrijke gegevens op hun telefoon staan, denk hierbij aan contacten, foto’s en video’s, berichten etc. Wanneer je toestel dan bijvoorbeeld niet meer aan wil dan heb je een groot probleem. Het laten repareren van je toestel is vaak ook nogal prijzig, maar gelukkig is hier een oplossing voor! Wanneer je een telefoon verzekering afsluit ben je verzekerd voor allerlei verschillende soorten schade aan je mobieltje. Denk bijvoorbeeld aan valschade, waterschade en meer.

Schade aan je mobiele toestel

Telefoonschade is soms binnen enkele seconde al opgelopen. Als je je telefoon per ongeluk laat vallen kan het al zo zijn dat er een barst in het glas zit. Maar ook waterschade heb je zo opgelopen, hoe vaak zie/lees je wel niet dat iemand zijn of haar telefoon in de wc laat vallen. Je denkt waarschijnlijk al snel van nee dat gebeurt mij niet. Maar het kan iedereen gebeuren.

Meest voorkomende telefoon schade

Telefoonverzekering tegen schadeDe meest voorkomende schade aan je telefoon is valschade. Een gebarsten display of kapotte onderdelen. Wanneer je toestel valt en hij landt verkeerd is de kans groot dat hij het niet heelhuids overleeft. Zeker wanneer je toestel landt op het scherm, of op een hoek. Met een telefoonverzekering tegen valschade ben je hiervoor verzekerd. Maar ook voor andere schades die je telefoon kan oplopen. Denk bijvoorbeeld eens aan een defect touch screen, een kapotte home-knop of een beschadiging in de luidsprekers. Maar ook het weer kan zorgen voor schade aan je mobiele toestel. Vorst, storm, brand en bliksem kunnen een negatieve invloed hebben op je toestel. De elektronische onderdelen in je mobiel kunnen erg gevoelig zijn voor deze weersomstandigheden. Het weer kun je niet beïnvloeden, en daarom is het zo ideaal dat je je telefoon ook tegen deze schade kunt verzekeren.

Schade verzekering voor je mobiel

Een schade verzekering voor je mobiele telefoon is zeker geen gek idee. Hoe veel mensen hebben er tegenwoordig wel geen schade aan hun telefoon? Een gebroken scherm is sneller opgelopen dan je misschien zou denken. En al denk je misschien, mij gebeurt dat niet. Dan denk je verkeerd, want het kan iedereen overkomen. Met een telefoon verzekering zit je altijd goed! Mocht het dan voorkomen dat je telefoon schade oploopt, dan weet je in ieder geval dat er een oplossing voor is tegen een laag bedrag, of misschien kost het je wel helemaal niets. Het is daarom voor iedereen raadzaam om een telefoon verzekering af te sluiten. Ook als je toestel niet erg prijzig is kan een verzekering veel voordelen opleveren. Mobiele toestellen zijn nou eenmaal erg fragiel en kunnen lang niet altijd goed tegen een stootje. Dit geldt voor zowel de buitenkant van het toestel als de binnenkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.