Bent u op zoek naar een opblaasbare boot of kayak van hoogwaardige kwaliteit?

Dan is een rubberboot of kajak van het merk Sevylor een uitstekende keuze! Op https://www.sevylor.nl/  vindt u een complete collectie aan Sevylor producten. Het brede assortiment van Sevylor bereikt werkelijk iedereen. Van kind, tot beginner, of geoefende watersporter. Uiteraard kunt u de aankoop van uw opblaasboot of kayak uitbreiden met accessoires. Sevylor staat bekend om kwaliteit, comfort, betaalbaarheid en gebruiksgemak!

Sevylor kopen

Sevylor streeft naar een gemeenschappelijk doel; mensen de ultieme waterbeleving bezorgen. Sevylor produceert betaalbare opblaasbare watersport en recreatie artikelen in een hoogwaardige kwaliteit. Geroemde artikelen zijn onder meer de kayaks, boten, SUP’s en Puddle Jumpers.

Sevylor behaalde internationaal succes al in 1949 en is sindsdien met trots een belangrijke speler met wereldwijde reputatie op het gebied van watersport. Sevylor staat voor continue innovatie en productontwikkeling.

Met een originele visie probeert Sevylor haar klanten telkens te verrassen met betere en nieuwe producten. Sevylor produceert materiaal waar de klant op mag vertrouwen. Kwaliteit staat voorop. De productie voldoet aan de internationale standaarden en worden ruim getest voordat zij bij de klant terecht komen. Naast kwaliteit staat ook de comfort van het product hoog in het vaandel. Belangrijk is dat de producten eenvoudig in gebruik zijn, zodat de klant direct en optimaal kan genieten van de tijd op en rond het water. Bij de designs wordt rekening gehouden met vervoer, gebruik en opslag. Sevylor biedt een doordacht product dat al vele jaren voor het nodige watersport plezier zorgt!

Uw Sevylor product online bestellen

Het online bestellen van uw Sevylor product(-en) heeft diverse voordelen. Op https://www.sevylor.nl/  vindt u uitgebreide omschrijvingen en duidelijke afbeeldingen bij elk artikel. Zo heeft u altijd een goed overzicht van de verschillen tussen de boten en kayaks. En bevalt uw product niet na ontvangst? Binnen de zichttermijn (14 dagen) kunt u uw Sevylor artikel altijd retoursturen. En op defecten geven wij zelfs 1 jaar lang garantie.