Nieuwe vorm van promotie

Bedrijven zoeken naar allerlei mogelijkheden om zich maar de promoten op een aparte manier. Elk bedrijf wil uitblinken en elk bedrijf wil de beste zijn, maar hoe word je de beste? Hoe pak je dit aan? Een vorm van promotie wat de laatste jaren steeds vaker voorkomt, is het maken van een bedrijfsfilm.

Wat is dat?

Een bedrijfsfilm wordt tegenwoordig veel gebruikt voor de promotie van bedrijven. Het is een gemakkelijke manier om snel een groot publiek te bereiken. hoe werkt het precies? Om een bedrijfsfilm te maken, schakel je een bedrijf in die hier gespecialiseerd voor is. Een bedrijf zoals Companyfilms is een goed voorbeeld. Je maakt een afspraak met het bedrijf en samen in overleg leg jij jouw ideeën uit en wat er precies moet gebeuren. Het bedrijf is erg nieuw en ruimdenkend, dus je kan goed je eigen ideeën er in kwijt. Alles is mogelijk en je kan het je zo gek maar niet bedenken. Als je een afspraak hebt gemaakt, maken we vervolgens een nieuwe afspraak om het plan vast te stellen. Het beeld moet voor beide partijen duidelijk zijn en het moet goed in kaart gebracht worden. Als alles duidelijk is plannen we samen een dag dat er gefilmd kan worden. Het duurt ongeveer 5 uur om het filmen klaar te hebben. We nemen daarvoor vaak een hele dag, zodat er genoeg beelden kunnen worden geschoten. Als alles is gefilmd sturen wij de resultaten naar het bedrijf en wordt het gemonteerd. De montage duurt ongeveer 2 weken en wij maken vervolgens een afspraak om het resultaat te laten zien. Als het resultaat klaar is, kunnen wij het filmpje plaatsen op de door jouw gekozen sociale mediakanalen. Wij zijn ruimdenkend en staan voor alles open, dus alles is mogelijk.

Ben je nu erg benieuwd naar hoe een bedrijf als CompanyFilms aan de slag gaat? Neem dan snel een kijkje op de website: https://www.companyfilms.nl . Je kunt contact opnemen met het bedrijf voor eventuele vragen.  Het kantoor zit gevestigd in Den haag. Voor verdere contact kunt u ook mailen of bellen.