Potloden bedrukken met het logo van je onderneming

Potloden komen goed van pas in allerlei situaties. Ze zijn niet alleen functioneel in gebruik, maar ook ontzettend leuk om weg te geven. Een pen is dan ook niet voor niets zo’n populair schrijfwaren om te laten bedrukken en weg te geven. Wil je toch een keer origineel zijn? Kies dan voor een potlood in plaats van een pen. Potloden bedrukken met logo van je onderneming kan op allerlei verschillende manieren. Daarbij heb je keuze uit tal van unieke potloden. Ben je nieuwsgierig waaruit je zoal kunt kiezen? Lees dit artikel dan zeker nog even verder want wij gaan je alles vertellen wat je moet weten over het bedrukken van potloden.

Bedrukte potloden als relatiegeschenk

Het bedrukken van potloden met het logo van uw onderneming is waarschijnlijk niet het eerste wat in u opkomt als u op zoek bent naar een relatiegeschenk. Toch is het zeker de moeite waard om je hier eens in te verdiepen. Bedrukte potloden kunnen via verschillende wegen bij uw relaties terecht komen. Je kunt ze zelf weggeven aan relaties, maar ook via via kunnen de bedrukte potloden overal en nergens terecht komen. Kies ervoor om alleen het beeldmerk op het potlood te bedrukken, of juist alleen het woordmerk. Natuurlijk is het ook mogelijk om beide samen op het potlood te laten bedrukken: hierin bent u helemaal vrij.

Nog veel meer opties!

Naast potloden bedrukken met logo, zijn er ook tal van andere leuke producten die je kunt laten bedrukken. Vind je een potlood alleen niet genoeg? Kies dan voor notitieboekjes of memoblaadjes om erbij te geven. Ook kun je ervoor kiezen om naast een potlood ook een bedrukte pen mee te geven. Deze beide relatiegeschenken zijn een leuke aanvulling op elkaar en ondersteunen elkaar goed.

Black and White Photo of Pencils